Известие

Collapse
No announcement yet.

164 V6 ТУРБО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 164 V6 ТУРБО

колеги купих тая алфа някой да е по запознат какво и е састоянието http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ighlight=turbo нещо не пали ама май е от кабели и свещи

Честито колега!!!
    Аз познавах покойния собственик на колата.
    Лека му пръст..
    Голям манияк беше.
    Колата вървеше много добре. Поддържана беше. До колкото знам има проблем с регистрацията и преди е имала газова, която не е използвана в БГ.
    До последно колата си вървеше и след това я продаде.

Това знам аз. Из форума може и да намериш посотве на колегата martzaro.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

не знех за колегата че е починал,лоша работа иначе талоните и двата са у мене дано може да се регистрира ,че колата ми харесва много а каквото и да и има ще си я оправя а как е починал колегата кво е станало като гледам е 76 набор

Comment

Катастрофа , кофти работа . Имаше тема по въпроса .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Лека му пръст.
          И аз не знаех,че е починал.
          Колата съм я виждал по Софийските улици и изглеждаше занемарена.Явно следващия собственик не е бил манияк.

По темата:Аз бих почнал със смяната на свещи,делко т.е. евтините детайли. Въобще ли не припалва?Мисля,че ако са кабели и свещи и на 4 цилиндъра да работи пак ще запали.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

А дали качва бензин до дюзите?
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

добре дошъл в клубът ...

Alfa Romeo 164 2.5TDI
              BMW 525TDS
              Hyundai Accent

Comment

Честито колега! Мартзаро много си гледаше колицата, но явно следващия собственик след него не. Мисля, че беше сменил кабелите, свещите и капачката на делкото скоро - потърси му мненията във форума и ще разбереш какво е правено по колата. Ника му се пише martzaro
                Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Със сигорност не си збъркал колега.. martazo беше истински маняк на тема алфа и много си обичаше колата, нещата които е сменял и правил по колата струват далеч повече от тази цена на която си я купил така, че невярвам за няколко месеца в ръцете на онзи собственик да е станала толкова леш Стискам палци да я оправиш колега
                  .. а и колата си имаше име "Вероника"
                  landikar
                  Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Тази кола заслужава да живее за да напомня за Оги
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                      Лека му пръст.
                      И аз не знаех,че е починал.
                      Колата съм я виждал по Софийските улици и изглеждаше занемарена.Явно следващия собственик не е бил манияк.

По темата:Аз бих почнал със смяната на свещи,делко т.е. евтините детайли. Въобще ли не припалва?Мисля,че ако са кабели и свещи и на 4 цилиндъра да работи пак ще запали.
                      като я гледах да я взимам препали но единия и кабел вобще го нямаше,не се чу да тропа.Сега ги поръчах кабелите,капачката и свещите та ще видим кво ще стане, но колата е взех от пловдив незнам да е била в София.

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                        А дали качва бензин до дюзите?
                        да качва колега,свещите ги мокри и в началото се опитва да препали и после се одавя тотално

Comment

Първоначално публикувано от Roterdamski Покажи съобщение
                          добре дошъл в клубът ...
                          мерси колега.А тея двигатели като цяло как се представят

Comment

автомобил за магистрала за хубав път AR164 2.0 V6 TB двигатели са много здрави :
                            1-Гледаш нивото на маслото доливаш и качествено масло
                            2-Ремъка и масления обтегач-гледаш да не тече от обтегача масло зашото Ремъка се омаслява хем остарява по бързо но може да превърти зъб (клапанИ замИнават)
                            3-Турбото влиза в действие след 2500 2750 оборота (за економия на бензин караш
                            дияпазон 2000 2750) Дълъг път 9-10 лт бензин на 100км със средна скорост 90-100
                            км/ч и т.н.
                            Last edited by alex37; d.m.y г., 21:49.
                            1. Alfa Romeo 164 v6 2.0 TB средно 10л/100км

Comment

днес е запалих и двигатела тропа яко и лампата за маслото не гасне. Много ме е яд,дано не е карана много така,инъче започнах да я разглобявам да видя кво е положението.

Comment

Working...
                              X